Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Vojvodina: Raspisan konkurs za sufinansiranje nabavke pčelinjih društava i opreme

pcelarstvo ilustracija sunce12sfDPokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji AP Vojvodine u 2016. godini.

Bespovratna sredstava dodeljuju se za:

1. nabavku novih pčelinjih društava;
2. nabavku opreme za pčelarstvo.

Podnosilac prijave može podneti samo jednu prijavu po Konkursu, ali za više namena u okviru podtački 1. i 2. iz ove tačke.

Prilikom obračuna, uzima se vrednost investicije bez poreza na dodatu vrednost (PDV). Prilikom razmatranja podnetih prijava za ostvarivanje bespovratnih sredstava, priznavaće se investicije realizovane nakon 01.01.2016. godine, što mora biti dokumentovano računima sa  specifikacijom opreme, otpremnicama, izvodima iz banke, garantnim listovima, carinskim  deklaracijama, ukoliko se radi o opremi iz uvoza, i drugim dokazima, koji nose datum nakon 01.01.2016. godine.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava iznosi do 300.000,00 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi jeste 50.000,00 dinara, a razmatraće se samo prijave čija je vrednost investicije 100.000,00 dinara ili veća od toga.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15.11.2016. godine. 

Sadržaj konkursa i potrebnu dokumentaciju možete videti OVDE

Agro-Eko Magazin


Nasumični sadržaj