Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Sutra u Beogradu: Životna sredina ka Evropi

ekologija ilustracija 01FANa Svetski dan zaštite životne sredine u Evropskoj nedelji održivog razvoja biće održana konferencija za novinare povodom predstojeće Trinaeste regionalne Konferencije "Životna sredina ka Evropi’’ – EnE17 “Obrazovanje o klimatskim promenama za održivi razvoj” u petak 2. juna, u Press centru Udruženja novinara Srbije, Knez Mihailova broj 6/III u Beogradu, sa početkom u 12 sati.

Na konferenciji za medije će biti predstavljen sadržaj Trinaeste regionalne Konferencije "Životna sredina ka Evropi’’ , govornici će svoja izlaganja usmeriti na sledeće teme:

- 5. jun – Svetski dan životne sredine: "Šta možemo učiniti da se povežemo sa prirodnom”

- 13. Regionalna konferencija „Životna sredina ka Evropi“: UN događaj i događaj u okviru Evropske nedelje održivog razvoja (ESDW) kojim se u Srbiji obeležava radno Svetski dan životne sredine. Ove godine fokus je na Obrazovanju o klimatskim promenama za održivi razvoj.

- Prviredna komora Srbije – dugogodišnji partner u organizaciji Konferencije

- “Obrazovanje o klimatskim promenama za održivi razvoj” naziv je panela na kome će učestvovati naši i inostrani vrhunski stručnjaci iz oblasti obrazovanja i zaštite životne sredine i klimatskih promena.

- Dodatno, najboljim Mladim Eko-reporterima na Konferenciji će biti dodeljene vredne nagrade

Na konferenciji za novinare govoriće organizatori Konferencije mr Aleksandra Mladenović, predsednica Ambasadora održivog razvoja i životne sredine, dr Dunja Prokić, koordinatorka Programa Životna sredina ka Evropi, mr Dušan Stokić, rukovodilac Centra za zaštitu životne sredine PKS, Milica Momčilović, novinarka, moderator panela i Milena Tabašević, MSc, koordinatorka Programa Mladi Eko-reporteri.

Program za predstojeću EnE17 Konferenciju deliće se na konferenciji za novinare.

Zbog organizacije konferencije molimo Vas da svoj dolazak potvrdite mailom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Direktan prenos događaja možete pratiti putem Live stream rubrike na http://presscentar.uns.org.rs/live-stream.html

Agro-Eko Magazin


Nasumični sadržaj