Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Tuzla, 05. i 06. oktobra: Treći festival bh. vina i hrane

festival hrane i vina tuzla 2017 najavaTreći festival bh. vina i hrane održat će se u Tuzli 5. i 6. oktobra na Trgu slobode u centru grada. Riječ je o jedinstvenom festivalu u BiH koji okuplja isključivo domaće proizvođače vina i delikatesa, a čiji kvalitet je, sudeći po brojnim nagradama sa svjetskih festivala vina, rame uz rame sa renomiranim vinarima širom svijeta.

Gastro - događaj

Kako je na press konferenciji na predstavljanju kazao direktor Festivala Adnan Aliefendić, ovaj projekat je od velikog kulturnog značaja za grad Tuzlu i Kanton, ali i cijelu BiH.

"Ovo je ozbiljan gastro-turistički događaj koji su prepoznali brojni vinari iz naše zemlje. Ima i drugih festivala vina u BiH, ali su regionalnog karaktera, dok ovaj jedini okuplja domaće vinare, i to više od 30 njih iz cijele BiH", kazao je Aliefendić.

Svoje proizvode izlagat će vinari iz zapadne i istočne Hercegovine, okoline Banje Luke, Žepča i drugih dijelova BiH, zbog čega je Festival proglašen od državnog, kantonalnog, ali i lokalnog značaja. Partner projekta i ove godine je kompanija Bingo.

"Naš dugoročni cilj je podrška domaćoj proizvodnji, što dokazujemo i kroz ovaj festival, ali i kroz druge slične događaje", kazala je Tatjana Paunoski iz službe marketinga kompanije Bingo Tuzla.

Festival na otvorenom

Festival će ove godine biti organizovan na otvorenom, u centru Tuzle, s obzirom na to da prethodne godine nije mogao primiti sve posjetitelje. S obzirom na veliki i značaj i interes, podršku Festivalu su dali i Vlada TK-a i Grad Tuzla.

festival hrane i vina tuzla 2017 plakat

Agro-Eko Magazin / agencije


 

Nasumični sadržaj