Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Isporučene muzilice za korisnike programa 'Razvoj ruralne ekonomije sa fokusom na poljoprivrednu proizvodnju na području grada Tuzla'

tuzla bosper isporuka muzilica 2017 U okviru redovnih aktivnosti u realizaciji projekta pod nazivom "Razvoj ruralne ekonomije sa fokusom na poljoprivrednu proizvodnju na području grada Tuzla" danas je, u krugu Udruženja Bosper, izvršena isporuka muzilica za pet korisnika. Projekat koji realizuje Udruženje Bosper finansiran je iz budžeta Grada Tuzla.

Ova aktivnost predstavlja nastavak kontinuirane podrške koju pruža Grad Tuzla, u cilju razvoja održive primarne poljoprivredne proizvodnje, proizvodnje zdrave hrane i stvaranja prihoda u okviru porodičnih poljoprivrednih gazdinstava.

Tako je i prošle sedmice, tačnije u četvrtak 19.oktobrae, u krugu Udruženja Bosper izvršena podjela hrane za uzgajivače dojnih krmača na području grada Tuzla, a u sklopu implementacije projekta "Podrška postojećim agrobiznisima na području grada Tuzla", iz 2017. godine, koji takođe realizuje Udruženje Bosper, a finansira Grad Tuzla planiranim budžetskim sredstvima.

Agro-Eko Magazin


 

Nasumični sadržaj