Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

AGROAGRO - Aplikacija za upravljanje poljoprivrednim gazdinstvom

agroagro aplikacija templVerujemo da svi odgovorni poljoprivredici beleže bitne podatke (troškove, aktivnosti, prinos) u svoje sveske ili excel tabele. Sve je to u redu, ali posle par godina znamo svi kako slika izgleda, gomila sveski, gomila tabela a taman onu koju tražite - nema. Ako je i niste izgubili, svo to pisanje, pa računanje, pa jedna godina u jednoj svesci pa druga u drugoj… verujemo da Vam je poznato. Uz to, koliko samo vremena izgubite na kalkulaciju i zapise?

Sa ponosom možemo da Vam kažemo da postoji rešenje - aplikacija čija je svrha mnogo šira od same evidencije. Sada možete i Vi kao i svi uspešni poljoprivrednici u razvijenim zemljama (Nemačka, SAD, Holandija..) pa i zemljama u okruženju da vodite svoju poslovanje mnogo lakše, jednostavnije, brže.

Rešenje je program AgroAgro!

Mislite: sve je to lepo ali ja baš i nisam neki ekspert za računare. Nema problema, program AgroAgro! (www.agroagro.com) je tako napravljen da korisnik ne mora da bude naročito vešt sa računarima. Ustvari program je toliko jednostavan da ga je i 50-togodišnji paor uspeo da savlada bez ičije pomoći.

Uz pomoć ovog programa imate brz pristup svim podacima godinama unazad, da jednim klikom vidite kojom hemikalijom ste prskali kukuruz na određenoj parceli, sve je tu. Bez potrage po sveskama. Bez pretrage po Excel tabelama. Sve na jednom mestu. Jednim klikom, bez računanja možete da vidite koliko ste gde uložili i koliko ste dobili. Jednostavnim unosom najosnovnijih podataka dobijate gomilu izveštaja i analiza koji Vam pomazu da donesete pravovremene i ispravne odluke.

Ovo je tek samo jedan početak svega. Pored ostalog možete dodavati mehanizaciju, servise, potrošeno gorivo, inpute, a jednim klikom na kraju dobiti izveštaje za koje bi Vam u excelu ili ručno trebalo nekoliko sati. Uskoro dodajemo opciju za finansije, da znate kad ste i šta kupili, šta prodali, kome kao i da pratite tok novca. Zalihe su još jedan deo koji uskoro dolazi, u svakom trenutku imate uvid gde je šta, koliko je ostalo, koliko je potrošeno.

(Perica Aleksov / AGRO-EKO Magazin)

 


 

 

Nasumični sadržaj