Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Neophodna detoksikacija organizma u prazničnom periodu

prirodna detoksikacija organizma 44a6fProslava Nove godine, kao i ostali praznici koji su joj prethodili i koji slijede, obično su prilika za gurmanske užitke, kada sebi dopustimo i 'malo opuštanja'. Povećanim unosom hrane i alkohola opterećujemo svoj organizam, kome možemo i pomoći da se 'izbori' sa prazničnim užicima.

Za početak, svome organizmu ćemo pomoći unosom većih količina vode, koja će pomoći jetri da se očisti od mast ii drugih nećistoća. Na organizam će blagotvorno djelovati i dodavanje pola limuna u čašu vode. Velike količine flavonoida naringenina u limunu smanjuju taloženje masnoća, ubrzavaju proces razgradnje istih te snižava razinu triglicerida i holesterola. 

Detoksikaciju organizma pomoći će i konzumacija čaja, prije svih zelenog čaja, čaja od koprive ili čaja od maslačka. Oslobađanju organizma od prekomjerne konzumacije alkohola pomoći će i voćni i povrtni sokovi, kao i konzumiranje svježeg voća kao što su npr. jabuke.

Jabučni ocat takođe pomaže u čišćenju organizma, razgrađujući suvišne masnoće i pospješujući rad bubrega. Konzumira se pomiješan sa vodom, te zaslađen, po potrebi, medom.

Generalno, nakon dana konzumacije prerađene, masne i 'jake' hrane, preporučljivo je konzumirati što više zelenog povrća bogatog vlaknima, kao što su svježe salate, špinat, brokula, kelj, blitva, a kako bi se u što kraćem roku detoksicirao organizam.

 

Ukoliko želite biti redovno informisani o sadržajima AGRO-EKO Magazina, podržite nas Vašim like-om na naš FB Funpage. Hvala!

 

 


Nasumični sadržaj