Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Neophodna detoksikacija organizma u prazničnom periodu

prirodna detoksikacija organizma 44a6fProslava Nove godine, kao i ostali praznici koji su joj prethodili i koji slijede, obično su prilika za gurmanske užitke, kada sebi dopustimo i 'malo opuštanja'. Povećanim unosom hrane i alkohola opterećujemo svoj organizam, kome možemo i pomoći da se 'izbori' sa prazničnim užicima.

Za početak, svome organizmu ćemo pomoći unosom većih količina vode, koja će pomoći jetri da se očisti od mast ii drugih nećistoća. Na organizam će blagotvorno djelovati i dodavanje pola limuna u čašu vode. Velike količine flavonoida naringenina u limunu smanjuju taloženje masnoća, ubrzavaju proces razgradnje istih te snižava razinu triglicerida i holesterola. 

Detoksikaciju organizma pomoći će i konzumacija čaja, prije svih zelenog čaja, čaja od koprive ili čaja od maslačka. Oslobađanju organizma od prekomjerne konzumacije alkohola pomoći će i voćni i povrtni sokovi, kao i konzumiranje svježeg voća kao što su npr. jabuke.

Jabučni ocat takođe pomaže u čišćenju organizma, razgrađujući suvišne masnoće i pospješujući rad bubrega. Konzumira se pomiješan sa vodom, te zaslađen, po potrebi, medom.

Generalno, nakon dana konzumacije prerađene, masne i 'jake' hrane, preporučljivo je konzumirati što više zelenog povrća bogatog vlaknima, kao što su svježe salate, špinat, brokula, kelj, blitva, a kako bi se u što kraćem roku detoksicirao organizam.

 

Ukoliko želite biti redovno informisani o sadržajima AGRO-EKO Magazina, podržite nas Vašim like-om na naš FB Funpage. Hvala!

 

 


Nasumični sadržaj