Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Neophodna detoksikacija organizma u prazničnom periodu

prirodna detoksikacija organizma 44a6fProslava Nove godine, kao i ostali praznici koji su joj prethodili i koji slijede, obično su prilika za gurmanske užitke, kada sebi dopustimo i 'malo opuštanja'. Povećanim unosom hrane i alkohola opterećujemo svoj organizam, kome možemo i pomoći da se 'izbori' sa prazničnim užicima.

Za početak, svome organizmu ćemo pomoći unosom većih količina vode, koja će pomoći jetri da se očisti od mast ii drugih nećistoća. Na organizam će blagotvorno djelovati i dodavanje pola limuna u čašu vode. Velike količine flavonoida naringenina u limunu smanjuju taloženje masnoća, ubrzavaju proces razgradnje istih te snižava razinu triglicerida i holesterola. 

Detoksikaciju organizma pomoći će i konzumacija čaja, prije svih zelenog čaja, čaja od koprive ili čaja od maslačka. Oslobađanju organizma od prekomjerne konzumacije alkohola pomoći će i voćni i povrtni sokovi, kao i konzumiranje svježeg voća kao što su npr. jabuke.

Jabučni ocat takođe pomaže u čišćenju organizma, razgrađujući suvišne masnoće i pospješujući rad bubrega. Konzumira se pomiješan sa vodom, te zaslađen, po potrebi, medom.

Generalno, nakon dana konzumacije prerađene, masne i 'jake' hrane, preporučljivo je konzumirati što više zelenog povrća bogatog vlaknima, kao što su svježe salate, špinat, brokula, kelj, blitva, a kako bi se u što kraćem roku detoksicirao organizam.

 

Ukoliko želite biti redovno informisani o sadržajima AGRO-EKO Magazina, podržite nas Vašim like-om na naš FB Funpage. Hvala!

 

 


Nasumični sadržaj