Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Svjetski priznata kozmetika bez žive i konzervansa donijela inovatorici Milici Babić brojna priznanja

njega lica ilustracija 8123wrqweDa li ste čuli za ime Milice Babić? Ime vam možda ništa ne govori ali, kao i uvijek, svijet je prije nas saznao kakvog inovatora imamo.

Milica Babić je 2011 dobila na Međunarodnom takmičenju žena inovatora u Seulu zlatnu medalju za kremu protiv komaraca i MB kozmetiku. Slijede zlatne medalje Beograd, srebro Skoplje i bronza u Banja Luci. Sva dobijena priznanja su za njenu kozmetiku koja nema u sebi žive ni konzervansa.

Tu se Milica Babić ne zaustavlja nego hrabro korača dalje - zlatna medalja na Međunarodnom sajmu i izložbi EXPOINVENT u Beogradu 2013 za kremu protiv komaraca i zlato na Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu 2014 za kremu protiv akni namijenjenu mladima. Kao pečat njenom radu prošle godine uslijedilo je priznanje koje je dobila od Svjetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine WIPO-OMPI iz Ženeve. Ovim zlatnim priznanjem Milica Babić je upisana u Svjetski protokol žena inovatora. Treba naglasiti da je Milica kao predstavnik Srbije u Moskvi dobila od Moskovskog univerziteta zlatnu medalju za svoju kozmetiku i kremu protiv komaraca.

Kako i zbog čega je Milica Babić počela sama da pravi kreme? Kako navodi, sama je imala osjetljivu kožu, a kao student uzela je kremu svjetski poznatog proizvođača. Poslije prvog nanošenja te kreme pojavila joj se alergija. Njena koža je reagovala na konzervans koji sadrži veliki broj svjetski priznatih brendova. Tako je sama počela da pravi kreme bez žive i konzervansa i sa time je sve i počelo - inovacije, medalje i sve veći broj zadovoljnih korisnika njene kreme. Milica Babić privukla je pažnju javnosti svojim nastupom na Međunarodm takmičenju žena inovatora u Seulu, gdje je dobila zlatnu medalju za kremu protiv komaraca. Njene kreme imaju blagotvorno dejstvo u šta su se uvjerili mnogi korisnici iz balkanskog regiona. Kreme zbog svog specifičnog sastava u kome nema žive ni konzervansa mogu upotrebljavati kako osobe koje su sklone alergijama tako i bebe. Prvi efekti se pokazuju odmah nakon nanošenja. Ako vas ujede osa, pčela ili mrav ne zaboravite - MB kozmetika je tu za vas!

Sve kreme i preparati ispitani su u akreditovanim laboratorijama u Beogradu a zaštićeni su pri Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije. Kozmetika MB u svojoj paleti prozivoda ima 12 kozmetičkih preparata koji su urađeni po najsavremenijim evropskim standardima. Dnevna,  noćna krema za njegu kože, antirid krema, krema za osjetljivu kožu lica muškarca, kreme protiv akni, za njegu tijela, peta i ruku, zatim mlijeko za skidanje šminke i ulje za sunčanje. Svaki od ovih proizvoda nađe put do korisnika. Kao najtraženije kreme pokazale su se antirid i krema protiv akni za mlade. Još ćemo spomenuti da su osnovni sastojci ovih preparata bademovo ulje i vitamin E, što je dovoljno da za početak koži da blistav i svjež izgled. Dužom upotrebom MB kozmetike otklonićete bore, mitisere, čak i tamne fleke sa lica. Efekti: koža postaje zategnuta, bijela i naravno podmlađena. Topla preporuka - ne dvoumite se da potražite preparate MB kozmetike.

Kreme možete poručiti putem telefona +381643028885 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

(AGRO-EKO Magazin)


Nasumični sadržaj