Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Tršić, od 16.-20.07.: Izložba fotografija 'Priroda u fokusu'

ivana trifkovic obala najava izlozbeNajava: Izložba fotografija 'Priroda u fokusu' autorice Ivane Trifković; Konak 'Čuvarkuća' Tršić, otvaranje 16.07.2016. u 20:00h

Kada prostor u kojem se krećete i živite počnete doživljavati kao kadrove, kreativnost se usmerava ka fotografiji.

Vođena interesovanjem za vizuelnu umetnost 2012. godine Ivana pohađa školu fotografije u Loznici organizovanu kreativnim umećem učitelja fotografije počivšeg Branislava Backovića. Nakon završenog osnovnog i naprednog nivoa fotografije Ivana nastavlja sa intezivnim radom u ovoj oblasti vizulene umetnosti.

Njena fotografska aktivnost ispoljena je kroz učešće na sedam izložbi fotografija kako grupnih tako i samostalnih, u Loznici, Nišu i samostalnoj izložbi 2015. godine u Beogradu organizovanoj u okviru projekta „Dosije Umetnik“, a u saradnji sa udruženjem „Kreativna fabrika“ iz Beograda.

Bila je i jedan od organizatora humanitarne izložbe održane 2013.godine na kojoj je prikazano više od 40 fotografskih radova od više autora.

Ivanini radovi su prisutni i na međunarodnim fotografskim sajtovima, gde se svakodnevno „odmeravaju kreativne snage“ fotografskih stvaralaca iz celog sveta.

Bitno za pomenuti je i podatak da je Ivana objavila i 4 foto reportaže sa tematikom lozničkog kraja uključujući i Tršić kao lokaciju značajnu kako sa aspekta kulturne baštine i turizma, a tako i kao fotografski motiv i kreativnu inspiraciju.

Dalji rad i razvoj u svetu fotografije je njen permanentni zadatak. 

Agro-Eko Magazin