Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

(FOTO) Da li bi ste nakon ovih scena posjetili Australiju?

australija 44SnaslovnaAustralija – raj za surfere, zemlja predivnih plaža, pješčanih prostranstava, izuzetno zanimljivih Aboridžina… razglednice koje gledamo iz Australije uvijek nam očima pruže mnoge užitke u spletu boja, sunčevog svjetla, obasjanošću mjeseca, prostranstva su to koji bi većina nas sebi priuštila, neko za cio život a neko barem na određeno vrijeme.

Međutim, kao i skoro sve na ovom svijetu, i taj krajolik iz mašte ima svoju drugu stranu, onu koju nam sigurno neće pomenuti u turističkim ponudama, a koja će nekome biti dovoljna da nikad, ali ni u snu – ne ode do Australije!

O čemu se zapravo radi? Pa, o otrovnim paucima, džinovskim aligatorima, zastrašujućim morskim stvorenjima, a zmije da ne pominjemo – na njih ćete naići jednostavno svugdje! A ako mislite da vam insekti neće predstavljati neki problem, znajte da se neki od njih tamo pojavljuju kao stotine puta veći nego oni na koje ste navikli.

U nastavku pogledajte fotogaleriju koja prikazuje razne situacije snimljene u Australiji, pa onda razmislite… kada idete na put?

>>Fotografije Australije<<

Agro-Eko Magazin