Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Liječenje Guber vodom daje dobre rezultate

guber srebrenica izvorTromjesečni projekat liječenja određenih oboljenja kod pacijenata ljekovitim vodama Gubera daje dobre rezultate što pokazuju rezultati laboratorijskih nalaza tih pacijenata kada se uporede sa nalazima prije njihovog početka korištenja Gubera, izjavio je danas novinarima doktor Almir Pašagić.

Pašagić i doktor Radomir Pavlović realizuju projekat promocije Guber vode i liječenja tom vodom.

Oni petnaestodnevno obavljaju besplatne preglede pacijenata i propisuju im terapiju liječenja Guberom ukoliko se njihova oboljenja mogu liječiti ovom vodom.

“Do sada imamo nalaze oko 50 pacijenata koji su se nama obratili i počeli koristiti terapiju liječenja Guberom koju smo im propisali i rezultati su dobri. Kod svih tih pacijenata došlo je do poboljšanja krvne slike i povećanja nivoa hemoglobina, a tvrde da se bolje osjećaju i da je došlo do poboljšanja njihovog zdravstvenog stanja”, kaže Pašagić.

On je pozvao sve anemične osobe da dođu i uz propisnu ljekarsku terapiju korištenjem Gubera trajno riješe taj problem.

Pašagić je upozorio da samoinicijativno korištenje Gubera može izazvati neželjene kontraindikacije i dovesti do prestanka rada bubrega.

Prema Pašagićevim riječima, vidni su rezultati liječenja vida kod žene koja koristi očnu Guber vodu, zatim došlo je sasušivanja bubuljica kod djevojčice koja je zbog akni pala u depresiju i nakon korištenja kožne vode Gubera akne su nestale, a ona se i psihički oporavila.

Pašagić napominje da su svi pacijenti koji su zatražili da im bude propisana terapija liječenja vodom Gubera već koristili razne lijekove i hemijske preparate i nisu uspjeli da otklone određene zdravstvene probleme, u čemu su im pomogle vode Gubera.

On je naglasio da se sinusnom vodom Gubera uspješno liječi hronična upala sinusa, ali je istakao da se najbolji rezultati korištenja vode Velikog Gubera postižu u liječenju anemije, što je potvrdilo i nekoliko pacijenata koji su danas došli na kontrolu.

Draženka Ostojić iz Zvornika kaže da godinama ima probleme sa anemijom.

“Pokušavala sam da poboljšam krvnu sliku koristeći razne lijekove i terapije, ali nisam uspjela. Došla sam u Srebrenicu po preporuci ljekara i nakon 28 dana korištenja vode Gubera došlo je do poboljšanja krvne slike, nalazi su znatno bolji”, navela je Ostojićeva.

Ona je istakla da se mnogo bolje osjeća i da joj je to najbolji dokaz uspješnosti liječenja ovom vodom koju preporučuje svima koji imaju sličnih zdravstvenih problema.

Slično govori i Fatima Suljić iz srebreničkog sela Urisići i drugi pacijenti koji su danas došli na ljekarsku kontrolu.

Projekat promocije i liječenja Guber vodom nastavlja se i zdravstveni tim koji realizuje ovaj projekat poziva pacijente da se obrate i da pokušaju liječenje koristeći neku od ljekovitih voda Gubera, zavisno o kom oboljenju je riječ jer su pregledi besplatni, a terapija daje dobre rezultate za više vrsta bolesti.

Guber voda se prije više od sto godina koristila kao lijek i izvožena na američko i zapadnoevropsko tržište.

To je jedna od dvije mineralne vode u Evropi za koju je naučno potvrđeno da je lijek.

Srebrenica je prije rata imala razvijen banjski turizam zahvaljujući korištenju vode Guber, ali prije 15 godina banja je kao i većina drugih preduzeća prestala sa radom i privatizovana, ali njen rad još nije oživljen i ne pruža zdravstvene usluge pacijentima.

Agro-Eko Magazin / agencije

Vezani tekst:

Banja Guber - biser Srebrenice i nada za budućnost


Nasumični sadržaj